Activiteiten Bleijendijk

Activiteiten locatie 
        Bleijendijk 

In Vught werken wij samen met landgoed Bleijendijk; een historisch, particulier natuur- en stiltegebied van circa 115 hectare met bos, lanen, waterpartijen en houtwallen.
Op het landgoed bevinden zich verschillende workshop- en overnachtingsruimten, volgen schoolkinderen natuureducatie programma’s en er grazen biologische koeien van Boerderij Bleijendijk.

Op Landgoed Bleijendijk is daarom altijd wel iets te doen. Wij bieden hierin iedere dag weer maatwerk, afgestemd op interesse en gemoedstoestand.

Dierverzorging
Op landgoed Bleijendijk zijn paarden, schapen, kippen en koeien. 
Wij helpen met bijvoorbeeld het voeren van de dieren, het uitmesten van de stallen en het rapen van de eieren voor de boerderijwinkel. Uiteraard wordt er ook geaaid en geknuffeld. 

Tuin- en terreinonderhoud
We helpen met het onderhouden van de tuinen, water geven aan de bloemen, onderhouden van de omheining en het maaien en snoeien.
We plukken fruit voor zelfgemaakt sap en bramen voor de jam. Ook kunnen er walnoten geraapt worden voor verkoop in de winkel. 
Voor de accomodatie op het landgoed kunnen wij een mooie bos bloemen plukken. 

Bakhuisje
Op het landgoed bevindt zich een historisch bakhuisje. Hier kan door ons brood gebakken worden voor verkoop in de boerderijwinkel. 


Boerderij Bleijendijk

De biologische melkveehouderij op Landgoed Bleijendijk heeft ongeveer 115 runderen. De groep bestaat uit melkkoeien, jongvee en ossen.

Op het erf van Boerderij Bleijendijk bevindt zich de 24/7 boerderijwinkel. In deze winkel liggen de biologische producten die afkomstig zijn van het landgoed of biologische producten uit de buurt.

Wij mogen helpen bij het verzorgen van de koeien en kalfjes. Ook wegen wij de kaas en worst en stickeren deze voor in de boerderijwinkel. 
Bestellingen kunnen door ons klaar worden gezet en ook door ons weg worden gebracht. 

Wil je meer weten over Landgoed Bleijendijk?  Neem een kijkje op de website:
www.bleijendijk.nl

Lees verder: Activiteiten locatie Heesch