Activiteiten Heesch

Activiteiten Heesch

Een zinvolle invulling van de dag is belangrijk voor ieders gevoel van eigenwaarde en levensplezier. Wij bieden een breed aanbod van activiteiten, afgestemd op ieders persoonlijke behoefte.

Dierenverzorging
In de ochtend worden de paarden gevoerd, verzorgd en de stallen schoongemaakt. Ook is het mogelijk om te rijden op onze pony Luna.
Samen met de honden kunnen we een wandeling maken over de prachtige zandpaden achter onze locatie. 

MasterSound
In Heesch werken we samen met licht- en geluidsbedrijf MasterSound. Hier zijn allerlei soorten werkzaamheden mogelijk. Denk hierbij aan het schoonmaken en opruimen van de materialen in het magazijn en het wassen van de bedrijfswagens. Ook halen en brengen wij regelmatig apparatuur van en naar verschillende locaties, zoals andere bedrijven, cafe’s of festivals.

Tuin- en terreinonderhoud
De oppervlakte in Heesch is ruim 2 hectare. Op en rondom de boerderij is altijd van alles te beleven.
Wie graag actief bezig is, kan altijd buiten klusjes doen zoals: gras maaien, bladeren harken, planten water geven, werken in de tuin, de moestuin en de kas, fruit plukken in de boomgaard, enz.

Creatief
Het is altijd mogelijk om lekker creatief bezig te zijn. Er kunnen bijvoorbeeld vogelhuisjes, insectenhotels, knutselwerkjes, schilderijen en andere leuke dingen gemaakt worden.

Ontspanning
Tussen de werkzaamheden door is voldoende tijd voor rust en ontspanning. Ook dit stemmen we af op ieders persoonlijke behoefte.