Buitenschoolse begeleiding

Buitenschoolse begeleiding

Bent u ook op zoek naar een veilige plek, waar kinderen en jongeren plezier hebben, zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien? Wij bieden specialistische begeleiding in kleine groepen voor kinderen en jongeren met een auditieve en/of communicatieve beperking.


Naschoolse begeleiding
De groep bestaat uit 3 tot 4 kinderen per begeleider. Tevens bieden we kleinere specialistische groepen en individuele begeleiding binnen een groep.
Wij zijn open vanaf het moment dat school eindigt, tot 18.45 uur.

Je veilig voelen, plezier hebben, kunnen communiceren en begrepen worden zijn voorwaarden om je kunnen ontwikkelen. Tijdens het (samen) spelen wordt gewerkt aan persoonlijke leerdoelen die samen met ouders en kinderen/jongeren worden opgesteld. Dit kunnen bijvoorbeeld doelen zijn rondom zelfstandigheid, sociale of communicatieve vaardigheden en omgang met emoties.
Daarnaast is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

In de meeste gevallen kunnen wij het vervoer regelen van school naar Signin.
Ook voor het vervoer naar huis denken wij graag met u mee.


Weekend en vakantie begeleiding
De weekend en vakantie begeleiding is vergelijkbaar met de naschoolse begeleiding. De groep bestaat uit 3 tot 4 kinderen per begeleider. Tevens bieden we kleinere specialistische groepen en individuele begeleiding binnen een groep. Je veilig voelen, plezier maken, kunnen communiceren en begrepen worden staat voorop. In weekenden en vakanties is er meer ruimte voor uitstapjes. Gedurende de dag wordt gewerkt aan persoonlijke doelen. Denk hierbij aan samen spelen, ontwikkelen van zelfstandigheid, communicatieve vaardigheden en omgang met emoties. Tussen de activiteiten door is er voldoende tijd voor rust en ontspanning.

We zijn open van 10.00 tot 16.00 uur. Er geldt een minimale afname van 4 uur. Buitenschoolse begeleiding


Learn More