Galloway

   Galloway
Borrelpakket

prijs: € 47,50 

Ons borrelpakket Galloway bestaat uit de volgende producten:

– De Pluimgraaf
Bier van Landgoed Huize Bergen.
Door zijn voorliefde voor bloemen en planten groeide er bij de pluimgraaf een intersse voor uitheemsde specerijen. Naast Brabants water is dit bier dan ook gebrouwen met tonen van rooibos en zoethout.

– Heerlijke Hendrik
Ambachtelijk gebrouwen Kasteelbier van Kasteel Maurick.
Geinspireerd door de belegering en inname van ‘s-Hertogenbosch in 1629. Vanuit kasteel Maurick leidde prins Frederik Hendrik van Oranje de operaties om de Spaanjaarden uit de stad te verdrijven. Door de spaanse ingredienten amandel en sinsaasappel in dit bier proef je het turbulente verleden.

– Sint Servattumus
Speltbier Tripel
Een oude traditie hersteld; met spelt, verbouwd op de bolle akkers in Liempde (‘het Groene Woud), wordt door Sint Servattumus een heerlijk Speltbier gebrouwen.

– Budelse Herfstbock
Karakteristiek seizoensbier. Al meer dan 60 jaar volgens familietraditie gebrouwen in het Brabantse Budel. Het speciale Munichmout is bepalend voor de stevige en robuuste smaak.

– Bosque’s Blonde
Een heerlijk fris blond speciaalbier. Ambachtelijk gebrouwen door Wilskracht stadsbrouwerij te Ravenstein.

– Bleijendijk oude kaas
Een langgerijpte oude biologische 50+ kaas van Jersey koeien van boerderij Bleijendijk.
+/- 400 gram

– Runder drogeworst knoflook bio
Gemaakt van het vlees van de biologisch gehouden koeien van boerderij Bleijendijk. De knoflook droge worst is goed te combineren met een mooi glas wijn of speciaal bier.

– Vijgen dipper
100% natuurlijke dipper. De combinatie van maar liefst 36% vijgen met mosterd, rode port, honing en gember geven een ware smaaksensatie die perfect past bij zachte kazen, gegrild rood vlees, gerookte kip en (winter) groenten.

– Mosterd dille dipper
100% natuurlijk dipper. Deze saus is heerlijk bij kaas, bij beenham, door de salade, als dipsaus bij stukjes wortel of komkommer, als basis van marinade voor vlees? De mogelijkheden zijn eindeloos!

– Scrocchi zongedroogde tomaat
Heerlijke toastjes met zongedroogde tomaat. Lekker als snack of als onderleggertje bij de borrel. Ook ideaal om te dippen! Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, vrij van palmolie en zonder toevoeging van melk en eieren, waardoor de toastjes ook passen in een veganistische leefwijze.