Jersey

        Jersey
Borrelpakket

prijs: € 42,50

Ons borrelpakket Jersey bestaat uit de volgende producten:

– Wolf wijn
De Gestelaer 2022 combineert al het goede van een vijftal druivenrassen en is daarmee een gebalanceerde droge witte wijn in geur en smaak. De wijn heeft fijne aroma’s van citrus, rijp geel fruit en een kruidige toets in de afdronk : heerlijk als aperitief of bij een simpele maaltijd met gevogelte of vis.
Wijngoed Wolf is gelegen op historische gronden van de Meierij van ’s-Hertogenbosch, vlakbij het dorp Sint-Michielsgestel.

– oude kaas Spierings Boer Spierings kaas is een ambachtelijk product. We hebben de hele keten in eigen hand; het bemesten van het land, het melken van de koeien, het maken van melk tot kaas tot en met het rijpen van de kaas. Met elke stap beïnvloeden we de smaak en kwaliteit van de kaas, dat maakt ons product uniek.

– Runder drogeworst  bio
Gemaakt van het vlees van de biologisch gehouden koeien van boerderij Bleijendijk. De knoflook droge worst is goed te combineren met een mooi glas wijn of speciaal bier.

– Vijgen dipper
100% natuurlijke dipper. De combinatie van maar liefst 36% vijgen met mosterd, rode port, honing en gember geven een ware smaaksensatie die perfect past bij zachte kazen, gegrild rood vlees, gerookte kip en (winter) groenten.

– kruidenboterkruiden
Maak zelf eenvoudige heerlijke kruidenboter of mayonaise tijdens de feestdagen


– Boeren bonte uitdelertjes
heerlijke bij de borrel, van Nederlandse bodem