Maronesa

Maronesa

Prijs: €37,50

Ons pakket Montbéliarde bestaat uit de volgende producten:

– Searoop biologische limonade siroop
Searoop is een biologische limonadesiroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis) water, in een cocktail of een mocktail.

– Bleijendijk oude kaas
Een langgerijpte oude biologische 50+ kaas van Montbéliarde koeien van boerderij Bleijendijk.
+/- 250 gram

– Bleijendijk jonge kaas
Romige, smaakvolle biologische 50+ kaas van de grasgevoerde Jersey koeien. +/- 250 gram

– Mosterd dille dipper
100% natuurlijk dipper. Deze saus is heerlijk bij kaas, bij beenham, door de salade, als dipsaus bij stukjes wortel of komkommer, als basis van marinade voor vlees? De mogelijkheden zijn eindeloos!

– Stroopwafel cake Dungense Molenbakker
Stroopwafecake met stukjes karamel. Hiermee maak je de lekkerste Oud-Hollandse Stroopwafelcake. Zo weet je zeker dat jij ook een lekkere cake op tafel zet. Probeer ook eens met wat stukjes peer toegevoegd. Een super lekkere variant!

– Drop Klepper en Klepper
Drop met een verhaal: dan moet je Mildzout van Klepper en Klepper eens proberen. Deze heerlijke zachte drop is gezout met echt Keltisch Zeezout (rijk aan mineralen) en is bovendien zowel glutenvrij als vegan! Kijk, dat vinden we nou mooi. Zo kunnen meer mensen genieten van de beste mildzoute drop ooit! En geef je om het milieu, dan is deze drop ook zeker een goede keuze. Het FSC-papieren zakje is namelijk 100% composteerbaar en is voorzien van een cellulose coating aan de binnenkant in plaats van plastic. Zo kun je ongestoord genieten van je mildzoute dropjes.