Montbéliarde

Montbéliarde

Prijs: €55,00
Ons pakket Montbéliarde bestaat uit de volgende producten:

– Searoop biologische limonade siroop
Searoop is een biologische limonadesiroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis) water, in een cocktail of een mocktail.

– Bleijendijk oude kaas
Een langgerijpte oude biologische 50+ kaas van Montbéliarde koeien van boerderij Bleijendijk.
+/- 250 gram

– Bleijendijk jonge kaas
Romige, smaakvolle biologische 50+ kaas van de grasgevoerde Jersey koeien. +/- 250 gram

– De Vegetarische Zusters jam
De houding van aandachtig leven en een eerbiedige omgang met onze aarde willen de Vegetarische Zusters graag uitdragen in hun producten. Ze verkopen broodspreads en jams volgens eigen klooster-recept, met ingrediënten uit de kloostertuin en geproduceerd door De Laarhoeve.

– Vijgen dipper
100% natuurlijke dipper. De combinatie van maar liefst 36% vijgen met mosterd, rode port, honing en gember geven een ware smaaksensatie die perfect past bij zachte kazen, gegrild rood vlees, gerookte kip en (winter) groenten.

– Mosterd dille dipper
100% natuurlijk dipper. Deze saus is heerlijk bij kaas, bij beenham, door de salade, als dipsaus bij stukjes wortel of komkommer, als basis van marinade voor vlees? De mogelijkheden zijn eindeloos!

– Landgoed Bleijendijk honing bio
De imkerij heeft een bijzondere wijze van imkeren ontwikkeld. Met zo weinig mogelijk ingrijpen wordt de honing spaarzaam geoogst waardoor deze vol van smaak is de nectarsmaken van het hele jaar vertegenwoordigd zijn in onze honing. Het resulteert in een bijzonder smaakvolle honing, fruitig en middelzoet en bij sommige volken iets muntig. Het bevat de restanten van pollen van de maand april tot en met september waardoor de honing bij mensen met hooikoorts zeer geliefd is.

– Stroopwafel cake Dungense Molenbakker
Stroopwafecake met stukjes karamel. Hiermee maak je de lekkerste Oud-Hollandse Stroopwafelcake. Zo weet je zeker dat jij ook een lekkere cake op tafel zet. Probeer ook eens met wat stukjes peer toegevoegd. Een super lekkere variant!

– Drop Klepper en Klepper
Drop met een verhaal: dan moet je Mildzout van Klepper en Klepper eens proberen. Deze heerlijke zachte drop is gezout met echt Keltisch Zeezout (rijk aan mineralen) en is bovendien zowel glutenvrij als vegan! Kijk, dat vinden we nou mooi. Zo kunnen meer mensen genieten van de beste mildzoute drop ooit! En geef je om het milieu, dan is deze drop ook zeker een goede keuze. Het FSC-papieren zakje is namelijk 100% composteerbaar en is voorzien van een cellulose coating aan de binnenkant in plaats van plastic. Zo kun je ongestoord genieten van je mildzoute dropjes.