Voor wie

Voor wie

Signin locatie Heesch biedt dagbesteding en buitenschoolse begeleiding aan kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of psychische beperking.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met een speciale behoefte in de communicatie, zoals een auditieve of communicatieve beperking. Kunnen communiceren en begrepen worden is voor ieder persoon van levensbelang. Wij stemmen daarom per persoon af wat er nodig is in de communicatie. 

Dagbesteding
In Heesch bieden wij vrijblijvende arbeidsmatige dagbesteding. Dit houdt in dat de deelnemers meewerken binnen het bedrijf en alle werkzaamheden op het terrein, zonder dat er sprake is van tijdsdruk of prestatiedruk. 
We werken volgens het samen 100% principe, waarbij deelnemer en begeleider voor samen 100% staan. Soms doet de begeleider wat meer en soms de deelnemer. Het gezamelijke eindresultaat telt.  

Buitenschoolse begeleiding 
Onze buitenschoolse specialistische begeleiding is voor kinderen van 4 tot 18 jaar. In kleine groepen werken we op een speelse manier aan ieders individuele leer- en ontwikkeldoelen.  Wij bieden ook begeleiding op zaterdagen en in vakanties.